Львівський туристичний офіс спільно з Університетом розпочали проєкт «Львів через історії успіху його мешканців»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з реалізації проєкту

Львівський центр розвитку туризму спільно з Львівською політехнікою втілюють культурно-просвітницький проєкт «Львів через історії успіху його мешканців», завдяки якому студенти і викладачі вивчають історію міста через біографії відомих львів’ян.

У лютому Львівське комунальне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова» підписало угоду про співпрацю з Національним університетом «Львівська політехніка». Передбачено, що в межах співпраці студенти кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола проходитимуть виробничу практику на підприємстві, а викладачі інтегруватимуть у навчальний процес напрацьовані з центром екскурсійні маршрути, які покликані оновити освітні програми в Львівській політехніці.

У співпраці з Університетом уже реалізовують культурно-просвітницький проєкт «Львів через історії успіху його мешканців». Це серія з 10 авторських екскурсій від працівника і водночас гіда Центру розвитку туризму Євгена Гулюка, який вже багато років досліджує історію відомих львів’ян, що створили сучасний образ нашого міста здебільшого через нематеріальну його спадщину.

Студенти й викладачі уже мали нагоду познайомитись з історією таких особистостей як Леон Людвік Сапіга, Степан Федак, Агенор Голуховський, Францішек Смолька, Годзімір Малаховський, Станіслав Скарбек, Володимир Дідушицький та багато інших.

Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту Фото з реалізації проєкту