Львівський ІТ Кластер відновлює роботу своїх проєктів, зокрема навчання на бакалаврських програмах у Політехніці

Львівський ІТ Кластер
Лого Львівського ІТ Кластеру

Війна докорінно змінила нашу реальність. Команда Львівського ІТ Кластеру з початком повномасштабного наступу росії на територію України трансформувала свою роботу, щоб надати допомогу та підтримку компаніям спільноти в цей непростий час. Проте зараз Кластер намагається, наскільки це можливо, відновити роботу своїх проєктів, адже життя триває, бізнес адаптується до реалій війни та працює, аби підтримати економіку країни.

У кількох регіонах України відновився навчальний процес. В університетах навчання відбувається дистанційно. Для освітньої команди такий формат уже давно не є викликом. Тому Львівський ІТ Кластер відновлює роботу на всіх 17 бакалаврських програмах у трьох університетах: Національному університеті «Львівська політехніка», Львівському національному університеті імені Івана Франка та Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

Найближчим часом буде запущено командну роботу студентів з менторами на п’яти програмах. Зокрема, у Львівській політехніці це Business Analytics and Data Science та DevOps and Project Management.