Львівську політехніку відвідав Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
 Сол Кьон

Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун до Львова приїхав уперше. Це була його ознайомча поїздка в столицю Галичини. Серед запропонованих об’єктів для відвідування він обрав Національний університет «Львівська політехніка».

Поважного корейського гостя прийняв проректор Університету з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків професор Юрій Рашкевич. Пан Сол Кьон Хун був приємно здивований тим, як багато у Львові навчальних закладів та студентської молоді.

Юрій Рашкевич розповів послу про напрями освітньої і науково-дослідницької діяльності Львівської політехніки, згадав, що свого часу у нас була група студентів, яка вивчала корейську мову, а зараз інша група оволодіває японською. Він не виключає, що невдовзі в Університеті відновлять вивчення корейської мови. Адже Південна Корея у розвитку свого бізнесу в Україні пильно придивляється і до західного регіону. Це стосується таких всесвітньовідомих фірм як «Самсунг» і «Хюндай».

Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Корея в Україні Сол Кьон Хун звернувся з проханням підготувати конкретні пропозиції щодо налагодження співпраці Львівської політехніки з університетами Південної Кореї.

зустріч з Сол Кьон Хун