Львівську політехніку відвідав американський професор Рассел Пітман

Кафедра ТПЕ Львівської політехніки
 Рассел Пітман

Нещодавно на запрошення кафедри теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки наш Університет уперше відвідав професор Київської школи економіки Рассел Пітман, директор відділення економічних досліджень антимонопольного комітету Департаменту юстиції США.

В рамках гостьового візиту відбулася зустріч професора Пітмана із проректором Львівської політехніки з міжнародних зв’язків Юрієм Рашкевичем. Гість Університету зустрівся також зі студентами та прочитав лекцію на тему «Особливості процесів злиття компаній та їх регулювання в США», під час якої відбувалась жвава дискусія щодо основних проблем впливу державних органів на монополістів, на процеси злиття компаній тощо.

Колектив кафедри ТПЕ щиро вдячний за високий інтерес студентства та професорсько-викладацького складу Львівської політехніки до тематики зустрічі. Сподіваємося, що цей візит буде першою сходинкою у багаторічній співпраці, й усі охочі зможуть ще неодноразово прослухати лекції професора Рассела Пітмана у стінах Національного університету «Львівська політехніка».

зустріч з Расселом Пітманом зустріч з Расселом Пітманом  Рассел Пітман