Львівській політехніці надано безкоштовний тестовий доступ до колекцій трьох американських видавництв

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки повідомляє про надання нашому університетові безкоштовного тестового доступу до колекцій трьох видавництв.

  1. The American Society of Mechanical Engineers (ASME) – це некомерційна організація, яка забезпечує співпрацю, обмін знаннями, підвищення кваліфікації та розвиток навичок у всіх інженерних дисциплінах, допомагаючи світовій інженерній спільноті розробляти рішення на благо людства. ASME була заснована в 1880 році невеликою групою провідних промисловців. На сьогоднішній день ASME зросла до більш ніж 110 000 членів у більш ніж 150 країнах. ASME публікує рецензований матеріал найвищої якості з машинобудування. 26 журналів ASME індексуються в Scopus і Web of Science Core Collection.
  2. The American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) – провідне аерокосмічне видавництво передових журналів, книг і архівів аерокосмічної промисловості починаючи з початку 1900-х років. За останні десятиліття AIAA опублікували понад 300 книг і майже 200 000 технічних статей. Поточні публікації AIAA включають 8 технічних журналів, 3 серії книг, національні та міжнародні стандарти.
  3. The University of Chicago Press (UCHIC) – найбільше і одне з найстаріших університетських видавництв у Сполучених Штатах Америки. Публікує широкий спектр наукових видань, численні академічні журнали та передові монографії в академічних галузях.

Докладнішу інформацію можна отримати на сайті Науково-технічної бібліотеки, у розділі Передплачені електронні ресурси.

Тестовий період триватиме до 27 листопада 2021 року.