Львівські політехніки у Лондоні взяли участь у хакатоні «Bright Ideas» від Кінгстонського університету

Кафедра АФМ Львівської політехніки
у Кінгстонському університеті (Лондон)

Викладачі кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» доценти Оксана Перхач, Вероніка Карковська, Оксана Химич, Юрій Блинда і представниця Tech StartUp School Яна Левицька, які зараз перебувають у Кінгстонському університеті (Лондон) як тренери програми Creative Spark від British Council, взяли участь у хакатоні «Bright Ideas».

Основними учасниками були студенти університету, а коучами – підприємці та топ-менеджери бізнес-структур, державних установ Лондона. Основна мета заходу – розвинути творчі навики студентів, отримати практичні навики зі створення стартапу – від ідеї до продукту.

Представники Львівської політехніки активно брали участь у цьому заході, допомагаючи студентами визначити переваги і вигоди запропонованої стартап-ідеї, розробити бізнес-модель canvas та підготувати якісну презентацію pitching своєї ідеї.

Перед цим політехніки взяли також участь у воркшопі «Digital catapult» та бізнес-іграх «Networking», «Innovative» і «Marketplace».

у Кінгстонському університеті (Лондон) у Кінгстонському університеті (Лондон) у Кінгстонському університеті (Лондон) у Кінгстонському університеті (Лондон)