Львівська політехніка відкриває свій екскурсійний потенціал

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Минулого тижня у Львівській політехніці відбулася промоційна зустріч для гідів і туристичних операторів, під час якої презентували екскурсійний потенціал Університету.

― Львівська політехніка ― унікальна своєю історією, архітектурою, особистостями. Наш університет є одним із трьох найбільших закладів вищої освіти в Україні, тут навчається 35 тисяч студентів і працює 6 тисяч працівників. За підсумками міжнародного рейтингу Львівська політехніка ― серед найкращих університетів світу. Ми прагнемо, щоб нашим університетом захоплювалися всі, хто хоча б раз тут побуває, ― наголосила у вітальному слові проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

У межах презентації очільник Центру промоцій Андрій Павлишин провів для присутніх екскурсію об’єктами культурної спадщини Університету. А ті, хто зацікавився співпрацею з Львівською політехнікою, мали можливість дізнатися багато цікавої інформації про історичну та архітектурну цінність всього кампусу нашого університету.

У заході також взяли участь директор Музею Львівської політехніки Володимир Бевз та представники управління туризму Львівської міської ради.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці