Львівська політехніка співпрацюватиме з Astana IT University

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Львівська політехніка розвиватиме співпрацю з Astana IT University. Про це домовилися 7 липня під час візиту представників цього університету до нашого Політехніки.

Під час зустрічі ректор Львівської політехніки Юрій Бобало та ректор Astana IT University Дархан Ахмєд-Закі обговорили напрями співпраці, зокрема програму подвійних дипломів з інформаційно-комунікаційних технологій, академічна мобільність для професорсько-педагогічного складу і студентів та предметні курси, які зможуть провести науковці Львівської політехніки.

У зустрічі від Astana IT University взяли участь: проректор з науки та інновацій Андрій Білощицький, директор департаменту стратегії та корпоративного управління Айдос Мухатаєв, директор департаменту забезпечення якості Аділь Файзуллін, директор центру компетенцій Сапар Токсанов, професорка кафедри інтелектуальних технологій Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Світлана Білощицька, професор кафедри менеджменту в будівництві Київського національного університету будівництва і архітектури Юрій Чуприна, проректор з цифровізації Університету міжнародного бізнесу Нуркен Мусабаєв. Зі сторони Львівської політехніки ― перший проректор Олег Матвійків, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, проректор з науки Іван Демидов, проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж і керівниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц.

Після цього відбулася зустріч делегації з директорами та завідувачами кафедр трьох інститутів, де готують ІТ-фахівців: Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології та Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки. В межах планування майбутньої співпраці обговорили наукові стажування, спільні наукові гранти, академічну мобільність для студентів, проведення літніх шкіл та спільних конференцій.

У межах візиту для гостей провели екскурсію головним корпусом університету та лабораторіями інститутів.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі в Ресурсному центрі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі