Львівська політехніка розвиває співпрацю з УкрСиббанк BNP Paribas Group

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
 Нестор Боднар,Роман Корж, Марієя Бондарчук та інші

11 лютого представник Львівського регіонального управління банку Нестор Боднар, а також його колеги з Вінниці зустрілися з проректором з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Романом Коржем, очільником кафедри фінансів ІНЕМ, з якою банк активно співпрацює, Ігорем Алєксєєвим та професоркою цієї ж кафедри Марією Бондарчук.

Учасники зустрічі підписали Угоду про співпрацю з нашим університетом та УкрСиббанк BNP Paribas Group у межах об’єднання ресурсів банку та закладів вищої освіти задля реалізації суспільно значущих проєктів у рамках усієї країни чи окремих територій.

– Нині ми зробили ще один крок у розвиток співпраці з банківськими установами – уклали договір з УкрСиббанк BNP Paribas Group. Приємно зазначити, що в цьому банку працюють багато випускників Львівської політехніки. Зараз домовляємося про співпрацю в межах дуальної освіти, – розповів проректор Роман Корж.

Також вдалося домовитися про подальші зустрічі для створення можливостей компетентного навчання майбутніх банкірів і стажування та працевлаштування випускників кафедри фінансів в Укрсиббанку.

співпраця з УкрСиббанком співпраця з УкрСиббанком співпраця з УкрСиббанком співпраця з УкрСиббанком