Львівська політехніка придбала тепловізор для бригади працівника, який служить на Запорізькому напрямку

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Тепловізор від політехніків

З цим проханням до університетської спільноти звернулася дружина заступника директора Народного дому «Просвіта» нашого університету Олександра Рудермеля, Наталя. Перед тим збір ініціював у соцмережах їхній родич Ігор Марзоєв, а Львівська політехніка охоче підтримала.

Для цього творчі колективи Народного дому організували два великі концерти в актових залах головного і першого навчальних корпусів, а театр-студія «Хочу» підготувала виставу «Вісім люблячих жінок», яку показали в Будинку офіцерів.

— Олександр Рудермель надав технічні характеристики, назвав марку й модель тепловізора, якого потребує бригада, де він служить. Тішить те, що за ці кошти нам вдалося купили вдосконалену серію — PRO, яка має поліпшену роздільну здатність і більше функцій, — розповідає начальник відділу охорони праці Львівської політехніки Володимир Шепітчак.

За словами пана Шепітчака, на тепловізор ThermTec Cyclops 650, вартістю 80 400 грн, користувачі соцмереж пожертвували трохи більш як половину суми, а другу половину доклала Львівська політехніка, зібравши на концертах і виставі. Решту грошей політехніки докладуть до наступної покупки.

— Замовлення від наших воїнів на дороговартісні потреби — тепловізори, дрони, автомобілі — ми отримуємо досить часто. Отож перевірені постачальники вже нас знають і часто пропонують знижки. Нам важливо отримати якісну техніку, з тривалою гарантією, адже вона береже життя наших воїнів і допомагає знищувати ворога й тим наближати нашу таку очікувану перемогу, — резюмує Володимир Шепітчак.

Олександр Рудермель Тепловізор від політехніків Тепловізор від політехніків Олександр Рудермель