Львівська політехніка починає набирати студентів у мегаполісі Шеньчжень

Наталія Бельзецька, Центр комунікацій Львівської політехніки
Співпраця Університету з китайськими партнерами

Китай та Україна поглиблюють міжнародну співпрацю в освітній галузі. З цією метою 29 квітня 2022 року організовано церемонію відкриття Шеньчженьського приймального офісу Національного університету «Львівська політехніка». Організаторами заходу стали: стабільний та надійний партнер і представник Львівської політехніки в Китаї компанія Zhiqiu Education Technology (Ningbo) Co., Ltd. та Центр мережевої освіти Китайського аграрного університету.

Щоб розширити можливості набору китайських студентів до українських університетів, 27 квітня у місті Шеньчжень відкрили філію компанії Zhiqiu Education Consulting (Shenzhen) Co., Ltd. Тоді ж тут ухвалили й рішення про те, щоб організувати церемонію відкриття приймального офісу Львівської політехніки. Створення філіалу та відкриття приймального офісу свідчать про те, що наш університет досить високо оцінила більшість китайських студентів, зокрема тих, що вже навчаються в нас, й тих, що тільки прагнуть сюди вступити.

Із початком першої успішної кампанії із набору студентів у 2021 році, Політехніка постійно поглиблює співпрацю з багатьма китайськими університетами й компаніями та має на меті відкрити якнайбільші можливості для набору китайських студентів, які прагнуть отримати якісну освіту в престижному європейському університеті – Львівській політехніці.

Zhiqiu Education Consulting (Shenzhen) Co., Ltd. планує проводити ефективну та багаторівневу промоційну кампанію для набору студентів на бакалаврат, магістратуру й аспірантуру до Національного університету «Львівська політехніка», передовсім у своєму регіоні та загалом у міжнародному мегаполісі Шеньчжень.

Львівська політехніка та Zhiqiu Education Consulting продовжують ефективно працювати спільно з китайськими партнерами, сприяючи культурним, освітнім, науковим і технологічним обмінам, а також задля зміцнення дружби між Китаєм та Україною.

Співпраця Університету з китайськими партнерами Співпраця Університету з китайськими партнерами Співпраця Університету з китайськими партнерами Співпраця Університету з китайськими партнерами Співпраця Університету з китайськими партнерами