Львівська політехніка підписала меморандум про співпрацю з eō Business Incubators

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

Львівська політехніка підписала меморандум зі співзасновником венчурного фонду Ukraine Phoenix Venture Capital Fund Чарльзом Уайтхедом, який передбачає співпрацю з eō Business Incubators ― новою для української бізнес-екосистеми інкубаційною програмою із менторською підтримкою стартапів.

Під час зустрічі з ректором Львівської політехніки Юрієм Бобалом, проректором з наукової роботи Іваном Демидовим та директором Tech StartUp School Назарієм Подольчаком обговорили реалізацію інтенсивної навчальної програми щодо створення та ведення успішного бізнесу.

Чарльз Уайтхед переконаний, що наукові досягнення України широко визнані в усьому світі, а українські розробники дуже успішно працюють в багатьох глобальних високотехнологічних компаніях. Вже п’ять технологічних стартапів з України перевищили бізнес-оцінку в 1 мільярд доларів. Однак багато українських науковців та розробників досі сумніваються, що ці історії успіху стосуються їх.

Реалізація першого етапу Програми, відповідно до підписаного Меморандуму про взаєморозуміння, передбачає реєстрацію науковців та студентів на програму для комерціалізації розробок українських університетів. Вона спрямована на вихід українських інновацій на глобальні технологічні ринки, щоб зробити український успіх у цій сфері більш поширеним.

«Наша мета – створити інноваційні бізнеси в Україні на основі українських науково-дослідних розробок. Ми прагнемо, щоб цінність (і технології) залишались українськими.

eō Business Incubators заснований у 2019 році. На сьогоднішні понад 140 стартапів завершили цю програму зі загальною прибутковістю (XIRR) понад 40%. Випускники цієї програми досягли найкращих результатів на понад 20 престижних глобальних технологічних виставках та інвестиційних форумах.

Якщо у вас є ідея або науково-технологічна розробка, на основі якої ви хочете побудувати бізнес, беручи участь у програмі інкубації eō, ми запрошуємо вас відвідати вступну лекцію Чарльза Вайтхеда, засновника eō Business Incubators. Він є видатним американським інвестиційним банкіром, який займав керівні посади у Citibank та Salomon Brothers, і є одним із засновників програми Cornell Tech (всесвітньо відомого академічного технологічного хабу в Нью-Йорку), а також професором Корнельського університету», – зазначають в eō Business Incubators.

Реєстрація на вступну лекцію

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму