Логісти з ІНЕМ побували на цікавій та пізнавальній екскурсії на швейному підприємстві «Троттола»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
на екскурсії на підприємстві «Троттола»

Студенти кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» отримали унікальний шанс побувати на виробничому швейному підприємстві «Троттола», яке розташоване у м. Львові, а шиє колекції для брендів зі світовим іменем Zara i NewLook, а також для свого власного вже відомого всім бренду JHIVA.

Екскурсію проводив директор «Троттоли» Ярослав Рущишин власною персоною – людина професійно невгамовна, надзвичайно надихаюча, – справжній лідер. Пан Ярослав розповів студентам про тонкощі роботи на давальницькій сировині та підкреслив важливість швидкої логістики у fashion-індустрії.

Світові бренди одягу Zara i NewLook відшивають частину своїх колекцій саме на «Троттолі». Вантажівки фірми везуть замовлення щотижня на три склади до Іспанії (Zara) та на один склад до Лондона (NewLook), звідки колекції потрапляють у магазини по всьому світу.

На підприємстві працює близько 1000 осіб і, крім виконання замовлень модних брендів, «Троттола» має власну марку вітчизняного одягу JHIVA, який продає через інтернет-магазин по всій Україні, а невдовзі продаватиме на Amazon.

на екскурсії на підприємстві «Троттола» на екскурсії на підприємстві «Троттола» на екскурсії на підприємстві «Троттола» на екскурсії на підприємстві «Троттола»