Літні школи Lviv Polytechnic’s Drive Day та Business Camp у Львівській політехніці: підсумки

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Літньої школи

З 20 до 24 червня 2022 року на базі Національного університету «Львівська політехніка», зокрема Інституту гуманітарних та соціальних наук та Інституту економіки і менеджменту, спільно з Малою академією наук Львівської області було проведено дві літні школи – Lviv Polytechnic’s Drive Day та Business Camp. До їхніх заходів було залучено понад 70 учнів 8–10 класів із різних шкіл Львова й області.

Організатори продемонстрували ситуації, які можуть траплятися у професійній діяльності випускників цих інститутів, а також допомогли учням активно провести дозвілля.

Зокрема, у літній школі Lviv Polytechnic’s Drive Day дітям організували пізнавальну екскурсію музеєм народної архітектури і побуту «Шевченківський гай», залучили їх до воркшопу «Використання мобільних застосунків для створення дописів у соціальних мережах», смарт-квізу «Пізнай світ», міні тренінгу «Публічний виступ». Із великим бажанням учні долучились до майстер-класів з різних видів спорту –пауерліфтингу, плавання, волейболу, баскетболу та гирьового спорту.

Учасники Business Camp доєдналися до воркшопу «Як знайти свою професію», командних ігор Market Leader, «Школа бізнесу» та Kahoot, взяли участь у тренінгу «Моя перша фінансова стратегія», смарт-квізі «Бухгалтерія і мистецтво» й ознайомилися з викликами в роботі сучасних менеджерів.

Усі перелічені заходи – лише невелика частка того, що працівники нашого Університету можуть показати учням, і того, чим можуть позитивно вплинути на їхній інтелектуальний та фізичний розвиток.

Запрошуємо учнів та їхніх батьків до подальшої взаємодії з Національним університетом «Львівська політехніка» та Малою академією наук!

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи