Кубок Одеської політехніки поїхав до Львова: команда Університету виграла змагання з перегонів роботів

Кафедра фотоніки Львівської політехніки
переможці змагань з перегонів роботів

15 вересня 2018 року в Одеському національному політехнічному університеті відбулися міжнародні змагання з перегонів автономних роботів за Кубок Одеської політехніки, присвячені 100-річчю заснування цього вишу.

Змагання відбувалися за підтримки Міністерства освіти і науки України, участь у них взяли 18 команд: 15 – з України, 1 – з Німеччини і 2 – з Білорусії. У складній і напруженій боротьбі наша країна показала значний потенціал, адже всі призові місця дісталися українським командам.

Перше місце і кубок Одеської політехніки здобула команда Національного університету «Львівська політехніка» під керівництвом доцента кафедри фотоніки Василя Татарина, що складається зі студентів цієї ж кафедри, друге місце посіла команда Черкаського національного університету, а третє – Тернопільського національного технічного університету. Львівська політехніка бере участь у подібних змаганнях із 2013 року і завжди була у призовій трійці.

Наступні змагання – за Кубок Львівської політехніки – відбудуться 27 жовтня 2018 року.

Збори гуртка робототехніки на кафедрі фотоніки під керівництвом доцента В.Я. Татарина відбуваються щосереди в аудиторії 018-Б третього навчального корпусу. Початок о 16:00.

переможці змагань з перегонів роботів переможці змагань з перегонів роботів переможці змагань з перегонів роботів