Країни різні – Земля одна: телеміст між студентами Хмельницького політехнічного коледжу та шведського університету

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

В сучасному світі, коли технології зробили світ ще більш тісним та доступним, онлайн-конференції стають важливим інструментом для обміну знаннями й досвідом між студентами різних країн. Одним із прикладів такого співробітництва стала конференція між студентами України з Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» та Швеції з університету Glokala Folkhögskolan.

Телеміст Україна – Швеція «Студентська молодь Хмельницької політехніки та Народного університету міста Мальмо» відбувся 8 лютого з ініціативи студентської ради Хмельницького політехнічного коледжу. Зі шведської сторони захід допоміг організувати студент-активіст Андрій Бондаренко, який зараз там навчається.

Під час конференції студенти із захопленням розповідали про свої країни. Українці щиро дякували шведам за велику підтримку у надскладні для нашої держави часи. Зазначили, що, всупереч обставинам, продовжують не лише якісно навчатись, а й знаходять час для потужної волонтерської роботи.

Ця онлайн-конференція відобразила потенціал міжнародного співробітництва в галузі освіти та підприємництва і стала важливим кроком у розвитку діяльності креативної молоді.

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.