Кафедра МІ запрошує на консультацію щодо вступу на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фрагмент афіші заходу

29 липня 2022 року кафедра міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки запрошує на відкриту консультацію для випускників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та їх батьків «Вступ-2022 на спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»: подання заяви із мотиваційним листом та переваги освітньої програми «Міжнародна інформація» у Львівській політехніці», яка проходитиме на платформі Google Meet.

Зокрема, саме для абітурієнтів 6, 10 та 16 червня було організовано онлайн-марафон щодо написання мотиваційних листів. А 29 червня – 1 липня цього року кафедра міжнародної інформації провела І українсько-польську Літню школу інформаційних аналітиків-міжнародників.

Більше дізнатися про особливості навчання на освітній програмі «Міжнародна інформація» у Львівській політехніці можна «з перших вуст» від наших студентів.

Якщо безпекова ситуація дозволятиме, то зможемо зустрітися безпосередньо на кафедрі міжнародної інформації в аудиторії 123 ІІІ навчального корпусу Університету (м. Львів, пл. Святого Юра, 1), який обладнаний відповідним бомбосховищем.

Участь можлива за умови попередньої реєстрації. Початок зустрічі о 12 годині.

Афіша заходу Буклет Буклет