Конкурс на отримання індивідуальних стипендій для студентів Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій

Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій
Заставка до матеріалу

Оголошено конкурс на отримання індивідуальних стипендій для студентів Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка»

За сприяння Благодійного фонду «Кларіна» та Центру соціальних історій (США) студенти Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій денної форми навчання незалежно від форми фінансування можуть подати заявки на отримання індивідуальних стипендій. Конкурс здійснюється за результатами відбору кандидатів за критеріями, що враховують соціальне становище, академічну успішність, результативність наукової діяльності та участь у громадській діяльності, зокрема волонтерському русі.

Для участі в конкурсі претенденти подають заявки (Додаток 1) і документи, які характеризують соціальне становище, підтверджують результати академічної успішності, наукової (за підписом керівника науково-дослідної роботи) та волонтерської (підтвердженої Колегією та/чи профкомом студентів Львівської політехніки) діяльності.

Головна мета – підтримати студентів в умовах повномасштабної війни, а також стимулювати їх здобувати нові знання та практичні навички.

Деталі – у Положенні про порядок проведення Конкурсу для отримання студентами навчально-наукового Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» індивідуальних стипендій від Благодійного фонду «Кларіна» та Центру соціальних історій (доданий файл).

Заявки (Додаток 1) та відповідні документи потрібно надіслати до 15 грудня 2023 року секретареві конкурсної комісії Олесі Сабан на електронну адресу olesia.v.saban@lpnu.ua. У темі листа належить зазначити: «ІНДИВІДУАЛЬНІ СТИПЕНДІЇ (США)».

Визначатимуть переможців представники БФ «Кларіна» та Центру соціальних історій за рекомендацією Комісії від ІКНІ не пізніше 22 грудня 2023 року. Інформацію про результати Конкурсу буде оприлюднено на сайтах Національного університету «Львівська політехніка» та Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

Приєднані файли