Компанія Ernst & Young запрошує студентів Львівської політехніки до участі у глобальному проєкті

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фрагмент афіші проєкту

Компанія Ernst & Young – постійний учасник Ярмарків кар’єри та інших кар’єрних заходів для наших студентів – успішно працює в чотирьох інтегрованих напрямах надання послуг: аудиту, консалтингу, стратегії та транзакцій і оподаткування. Мета компанії – удосконалюючи бізнес, покращувати світ.

Цього року компанія EY розпочинає активний сезон роботи з молоддю та запрошує студентів Львівської політехніки до участі у глобальному проєкті EY Open Science Data Challenge, що має на меті розв’язання найактуальніших проблем сучасного світу. Сьогодні понад 820 мільйонів людей голодують, і зміна клімату лише посилює цю проблему.

Ви можете стати учасником руху для побудови більш сталого майбутнього. В ході реалізації проєкту EY Open Science Data Challenge ви навчитеся використовувати супутникові зображення, дані, алгоритми та машинне навчання, щоб допомогти подолати голод у світі. Ваші моделі допоможуть ученим, некомерційним організаціям та урядам зробити дієві висновки. Долучайтеся до цьогорічного виклику – максимізувати ефективність посівів, використовуючи силу технологій і data science!

У проєкті можуть брати участь:

  • студенти університетів;
  • молодші спеціалісти з досвідом менше двох років.

Переможець і призери отримують грошові винагороди. Також переможець буде запрошений на церемонію нагородження в Нью-Йорку.

Реєстрація відкрита: заповнюйте анкету за посиланням у біо Інстаграм-акаунту EY або реєструйтесь на сайті компанії.

Більше про компанію Ernst & Young