Команда студентів Університету взяла участь у буткемпі «Міжнародна співпраця в дослідженнях та інноваціях»

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Учасники буткемпу

Під керівництвом старшого викладача кафедри адміністративного та фінансового менеджменту (Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку) Олега Думи команда студентів в складі Галини Качмар (УАі-11, Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку), Олексія Трофимчука (ТТ-33, Інститут механічної інженерії та транспорту), Дзвенислави Будняк (АР-21, Інститут архітектури та дизайну), Івана-Павла Юськевича та Назарія Антада (МК-35, Інститут підприємництва та перспективних технологій) взяла участь у буткемпі «Міжнародна співпраця в дослідженнях та інноваціях», що відбувся 25–28 квітня 2023 року на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Цей буткемп підтримано грантом Шведського інституту (Swedish Institute) у рамках проєкту «Стійкість освіти: сталий розвиток освіти та розширення співпраці для українських університетів» (Resilience of Education: Sustainability and Cooperation for Ukrainian Universities, RESCUU) та у партнерстві з Bultic University Program (BUP). 4-денний захід було організовано для студентів та молодих дослідників з українських університетів, які прагнуть брати участь у міжнародних дослідницьких та інноваційних проєктах.

Команда Національного університету «Львівська політехніка» презентувала проєкт Inclusive Hub project, у якому було розроблено та описано створення інклюзивної освітньої платформи в університеті, яку оцінювали іноземні експерти за критеріями досконалості, впливу, якості та ефективності реалізації.

Представники університетів-партнерів RESCUU ознайомили учасників буткемпу зі спроможністю та міжнародним досвідом своїх університетів у сфері досліджень та інновацій, з проблемами, з якими вони стикаються через війну в Україні, зі своїми кращими практиками та історіями успіху.

Незважаючи на те, що команда Львівської політехніки не здобула переможного місця, студенти отримали нові знання у галузі міжнародного співробітництва, роботи в команді, інклюзії та інших практик. Також учасники одержали сертифікати про участь та багато нових друзів.

Участь у таких заходах – це один із видів неформальної освіти молоді, який сприятиме їхньому кар’єрному зростанню та підвищуватиме конкурентоздатність на ринку праці.

Учасники буткемпу Учасники буткемпу Учасники буткемпу Учасники буткемпу Учасники буткемпу Учасники буткемпу