Команда PwC Lviv SDС створює гарні можливості для професійного зростання студентів кафедри ОА

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Студенти кафедри ОА

Ефективна співпраця кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з надійним партнером – провідною міжнародною аудиторською фірмою PricewaterhouseCoopers – триває з 2018 року. З часу відкриття львівського офісу PwC партнери разом пройшли еволюцію співпраці:

  • від профорієнтаційних зустрічей із групами студентів та окремих тренінгів на різну тематику за спеціальністю у 2018–2021 роках до запровадження комплексного річного тренінгового курсу «Шлях майбутнього аудитора» у 2022-му,
  • від залучення з 2019 року професіоналів PwC для проведення низки практичних занять до спільного запровадження у 2020 р. дуальної форми навчання (вперше в ІНЕМ),
  • від сувенірних призів найактивнішим студентам з року відкриття Львівського офісу PwC до запровадження у 2020 році важливої стипендіальної програми PwC Lviv SDС, у межах якої студенти кафедри обліку та аналізу змагались за 20 000 гривень стипендії на семестр тощо.

Це лише кілька напрямів такої плідної співпраці серед багатьох наявних.

Кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» щиро дякує високопрофесійній команді PwC Lviv SDС за створення вагомих можливостей для професійного зростання студентів за спеціальністю «Облік і оподаткування»!

Ось відгуки двох студенток про ці ініціативи професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая, на які позитивно і надійно відгукнулась команда PwC Lviv SDС на чолі з директором Тарасом Скибою за великої участі Head of HR Антоніни Курець.

Андріана Кіра:

«Дуже рада, що дізналась про партнерство нашої кафедри з PwC Lviv SDС й особисто спробувала запропоновані для нас їхні програми. Завжди не тільки з позитивом і натхненням поверталась із тренінгів, які відбувались у цій компанії, а й із багажем нових знань, які мені пригодились уже багато разів. Нас там завжди радо зустрічали, намагались усе доступно пояснювати, а також дарували подарунки та частували смачною піцою.

А дуальна освіта – це взагалі надзвичайно корисна програма, яка дала змогу мені одночасно отримувати як теоретичні знання, так і практичний досвід, що дуже ціно. Після закінчення навчання навіть не сподівалась отримати пропозицію постійного контракту, адже знала, що попит на робочі місця у цій фірмі великий. Але шанси є завжди, і завдяки підтримці та допомозі моєї команди я це зробила – і дуже щаслива! Тому що це вже не тільки робота, а місце, куди хочеться приходити відпочивати, проводити час із колегами і щоразу отримувати нові професійні навики. А про цікаві й насичені тімбілдинги – це взагалі окрема історія!

Особливо хочу подякувати Володимиру Миколайовичу Чубаю, що він знайомить студентів із такими крутими можливостями. Якби не його цікаві розповіді про PwC, то не знаю, чи наважилась би працювати у сфері аудиту, і розумію, що пошкодувала б у майбутньому…

Для мене ця програма стала важливим кроком для моєї кар’єри і мотивацією поглиблювати свої знання та навички у сфері аудиту. Дуже раджу молодшому поколінню не боятися змін та обов’язково відвідувати заходи нашої кафедри в партнерстві з PwC Lviv SDС. Не варто втрачати такий шанс!».

Адріана Вінтоняк:

«Тренінги PwC Lviv SDС дали мені змогу отримати нові навички, необхідні для успішної кар’єри. Ці тренінги були підготовлені експертами у відповідній галузі та відображали реальні проблеми і завдання.

Конкурс на отримання стипендії, організований PwC Lviv SDС, надихнув мене на досягнення більш високих результатів. Стипендія була не тільки можливістю отримати фінансову підтримку, а й шансом випробувати свої навички та здібності.

Дуальна форма навчання на базі PwC Lviv SDС стала найцікавішим і найкориснішим досвідом моєї освіти. Поєднуючи теорію та практику, я не тільки отримала академічні знання, а й набула цінного досвіду в реальному робочому середовищі. Дуальна форма навчання також дала мені змогу розвинути комунікативні навички, працювати з різними фахівцями та вдосконалити свою англійську в реальних умовах.

Після завершення програми стажування на базі PwC мені запропонували безтерміновий контракт, від чого я дуже щаслива! Переконана, що програма дуального навчання заклала міцний фундамент для моєї успішної кар’єри в майбутньому».

Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА Студенти кафедри ОА