Команда проєкту EaP initiative організувала вечір-знайомство з ЄС із послами європейської молоді

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

11 листопада відбувся онлайн-захід «Вечір-знайомство з ЄС із послами європейської молоді». Спікерка зустрічі – Юлія Вайда, посолка європейської молоді й активна учасниця Ініціативи Європейського Союзу «Східне партнерство», проєктна менеджерка Girls Diplomatic Academy у громадській організації «Жіноча ліга», студентка IV курсу кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, закцентувала увагу учасників заходу на специфіці Ініціативи ЄС «Посли Європейської молоді», розповіла про особливості реалізації проєктів у рамках програми EU4Youth Alumni Network та поділилася своїм досвідом.

Про свій досвід участі в Ініціативі ЄС «Посли Європейської молоді» говорили і магістри-міжнародники Віктор-Володимир Демко та Анастасія Ковальчук.

Особливо цікавою була практична частина заходу із застосуванням інтерактивної навчальної гри на онлайн-сервісі Kahoot щодо знань про Європейський Союз та активності студентів на інтерактивній платформі Miro про інституції ЄС.

До заходу долучилися не лише студенти-міжнародники, але й представники технічних спеціальностей.

Команда проєкту «Ініціатива ЄС «Східне партнерство: можливості для України» (EaP initiative) щиро дякує усім учасникам заходу та продовжує готувати інші, не менш цікаві івенти.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу