Команда проекту EUSLink провела завершальний день Осінньої школи «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів»

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Команда проекту EUSLink провела завершальний день Осінньої школи

Тривають тренінги завершального дня Осінньої школи «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів». Наші тренери (Др. Станіслав Алвазіак, Др.Людмила Фридрих) діляться польським досвідом у розвитку стартап екосистеми, перспективи вступу України в ЄС, можливості ЄС для розвитку підприємницького середовища в Україні.

Учасники та команда тренерів проекту EUSLink дізналися про способи акселерації інновацій в Польщі, ознайомились із досвідом Краківського парку технологій (KPT) з фінансування і акселерації стартапів. Др. Людмила Фридрих представила актуальні можливості для українських стартапів від Краківського технологічного парку.

Проєкт EUSLink — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Ukrainian academic integration to European Union Startup Ecosystem: link to best practices» реалізовується за підтримки Європейського Союзу та триває три роки з 01.10.2022 до 30.09.2025.

Команда проекту EUSLink провела завершальний день Осінньої школи Команда проекту EUSLink провела завершальний день Осінньої школи Команда проекту EUSLink провела завершальний день Осінньої школи