Команда Хмельницького політехнічного коледжу Університету перемогла у студентській першості міста з шахів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
шаховий турнір

Шахова команда Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» традиційно виборює першість міста серед вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації. Ось і на цьогорічному турнірі, що пройшов 5–8 грудня у парку Франка в шашко-шаховому клубі міста Хмельницького, перемогу знову здобули політехніки.

І цьому є логічне пояснення: студент політехнічного коледжу має швидко орієнтуватись у величезному потоці інформації, аналізувати її та робити логічні висновки. Одним із засобів, що сприяють розвитку таких здібностей, є гра в шахи. Тому у Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки з великим ентузіазмом зустріли відкриття двох нових куточків інтелектуальних ігор, де у вільний час кожен охочий може зіграти партію в шахи чи шашки.

Ця новація отримала схвальні відгуки і від батьків студентів під час нещодавніх зборів. Вони зазначають, що сьогодні надзвичайно важливо запропонувати студентові варіанти цікавого, корисного та безкоштовного дозвілля. І дуже добре, що у Хмельницькому політехнічному коледжі щорічно збільшується кількість таких місць.