Коли Львівська політехніка відпочиватиме у святкові дні та відпрацьовуватиме вихідні

Прес-служба Львівської політехніки
новорічна ялинка

З метою раціонального використання робочого часу, економії електроенергії та заощадження теплових ресурсів під час зимових канікул ректор Національного університету «Львівська політехнік» Юрій Бобало видав відповідний наказ. Згідно з ним, дні від 3 до 9 січня 2017 року включно слід вважати неробочими днями для навчально-допоміжного складу кафедр та інших працівників Університету.

Для компенсації робочого часу для працівників навчально-допоміжного складу кафедр та інших працівників перенести робочі дні:

  • з вівторка, 3 січня, – на суботу, 14 січня;
  • з середи, 4 січня, – на суботу, 28 січня;
  • з четверга, 5 січня, – на суботу, 11 лютого;
  • з п’ятниці, 6 січня, – на суботу, 25 лютого.

Науково-педагогічним працівникам період з 3 до 6 січня 2017 року використати на організацію та проведення дистанційного навчання, підготовку навчально-методичного та інформаційного забезпечення навчального процесу, а також підвищення кваліфікації.

Співробітникам структурних підрозділів – Науково-дослідної частини, Центру інформаційного забезпечення, Навчально-технічного центру мережевих технологій, Науково-технічної бібліотеки, Видавництва Львівської політехніки, Навчально-виробничої частини, бухгалтерії та коледжів – працювати згідно із затвердженими графіками роботи на 2017 рік.