Коледж «Інфокомунікації» Львівської політехніки відчинив свої двері перед майбутніми абітурієнтами

Прес-служба Львівської політехніки
Львівський коледж «Інфокомунікації»

Днями Львівський коледж «Інфокомунікації», котрий є відокремленим структурним підрозділом Національного університету «Львівська політехніка», гостинно відчинив свої просторі двері для майбутніх вступників та їхніх батьків. Адже традиційний День відкритих дверей – це можливість для абітурієнтів ознайомитися з навчальним закладом, поспілкуватись із дирекцією, викладачами, членами приймальної комісії.

А розпочалося знайомство з навчальним закладом з виступу директора коледжу Богдана Камінського. Він зазначив, що успішне навчання в коледжі – це перший крок для побудови успішної кар’єри в майбутньому та здобуття престижної і затребуваної на сучасному ринкові праці спеціальності. Виступ директора супроводжувався змістовною презентацією, яку підготували члени ради студентського самоврядування.

Натомість відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Любов Куровська ознайомила присутніх із правилами прийому на навчання в коледж у 2018 році. Згодом вони отримали вичерпні відповіді на актуальні питання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та батьків, щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, переліку спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в коледжі «Інфокомунікації», необхідних для вступу документів, особливостей навчального процесу, культурного дозвілля студентів тощо.

Для майбутніх вступників заступники директора коледжу Ігор Тибель і Володимир Шумлянський провели екскурсію аудиторіями та лабораторіями, яка викликала особливе зацікавлення у відвідувачів. Голови ж циклових комісій, завідувачі кабінетів особисто зустріли екскурсійні групи й ознайомили потенційних студентів з роботою цих структурних підрозділів.

Наостанок учасники художньої самодіяльності коледжу виступили з невеличким концертом, чим викликали інтерес присутніх до позаурочної діяльності, яка відбувається під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Лідії Мудракової.

Львівський коледж «Інфокомунікації» Львівський коледж «Інфокомунікації» Львівський коледж «Інфокомунікації» Львівський коледж «Інфокомунікації» Львівський коледж «Інфокомунікації»