Хмельницький політехнічний коледж – найкращий у Західному регіоні за підсумками олімпіади з економічних дисциплін

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
переможці

23 травня 2017 року на базі Львівського національного аграрного університету пройшла університетська студентська олімпіада з економічних дисциплін між студентами коледжів Західного регіону України, учасниками якої були представники 19 закладів, зокрема Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

Олімпіаду провели у формі комп’ютерного тестування в системі MOODLE з таких економічних дисциплін: «Економіка», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Підприємництво», «Менеджмент», «Маркетинг».

Незважаючи на те, що Хмельницький коледж – заклад політехнічний, рівень теоретичних знань та практичної підготовки з економічних дисциплін відповідає високим стандартам. Про це свідчить здобуття дипломів першого ступеня – Іриною Норик (група ЕП-141) та Євгеном Помарайком (група ОВ-141), диплому другого ступеня – Маріанною Сторчак (група ОВ-141).

Студентці групи ЕП-141 Анастасії Ільчишеній вручено грамоту за ґрунтовні знання з економічних дисциплін. Подяку отримала також викладач-методист Н.М. Гавронська, яка здійснювала підготовку студентів під керівництвом кандидата економічних наук, доцента В.В. Овчарука.