Хмельницький політехнічний коледж Університету співпрацює з німецькою компанією «Манн+Хуммель ФТ Україна»

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із зустрічі

9 вересня на запрошення заступника директора з виробничого навчання Миколи Громика до Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» завітав менеджер зі збуту Красилівського заводу з виробництва автомобільних фільтрів, що входить до німецького ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус. Він провів для студентів Хмельницької політехніки презентацію компанії, що є одним із найбільш відомих у світі виробників фільтрів.

Красилівський завод був побудований у 2004 році, проте виробничі традиції започатковані фірмою WIX Filters ще у далекому 1939 році у США. У своїй розповіді Олег Продеус акцентував увагу на тому, що підприємство вже тривалий час співпрацює з провідними виробниками техніки, такими як Ford, Tesla, JohnDeer, Mercedes, JCB, MF, Порше, Рено, Шкода тощо. У своїй діяльності красилівчани використовують сертифіковані матеріали з Європи.

Велику увагу керівництво компанії приділяє кадровому забезпеченню. Тут створено гарні умови для працівників. Крім того, дивлячись у майбутнє, на заводі співпрацюють із навчальними закладами, які готують фахівців технічних спеціальностей. Безкоштовне онлайн-навчання українською мовою, конкурси, семінари, екскурсії – щороку майбутні випускники мають змогу покращити свої знання. За результатами екзамену вони отримують Сертифікат, що підвищує їхні шанси на добре працевлаштування.

Підсумовуючи захід, заступник директора з виробничого навчання Микола Громик висловив сподівання на поглиблення співпраці Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» з ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», зокрема у розвитку практичного навчання політехніків на базі заводу.