Хмельницький політехнічний коледж представив свої здобутки на виставці «Наукові досягнення Хмельниччини»

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
гурток винахідників та раціоналізаторів «Еврика – ХПК!»

У коледжі працює гурток винахідників та раціоналізаторів «Еврика – ХПК!», де кожен студент коледжу може розвинути свої здібності й отримати охоронний документ на свої інтелектуальні розробки. Загальне керівництво роботою гуртка здійснює досвідчений інженер-винахідник Руслан Баксалов, в якого на рахунку більше 10 винаходів, з них 6 запатентованих.

Свої винаходи та раціоналізаторські пропозиції студенти коледжу представили на виставці «Наукові досягнення Хмельниччини». Представлені ними розробки викликали чималий інтерес у відвідувачів та учасників виставки, серед яких було немало професіоналів.

Під час офіційного оголошення результатів проведення виставки оргкомітетом було вручено 3 сертифікати учасників виставки студентам коледжу та 7 грамот організаторам з числа викладацького складу коледжу. Вручаючи нагороди, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту і туризму облради Інна Петрівна Ящук зазначила, що дуже приємно бачити серед досвідчених і зрілих науковців представників молодого покоління – студентів Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», які будуть рухати українську науку вперед.