Хмельницькі політехніки перемогли у міжнародних змаганнях з програмування ACM-ICPC серед команд коледжів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
переможці

І знову хмельницькі політехніки демонструють чудові результати на міжнародних змаганнях з програмування. Вкотре вихованці досвідченого викладача Вадима Задніпровського на рівних беруть участь і залишають позаду представників авторитетних університетів і стають кращими серед коледжівських команд.

19 та 20 жовтня 2018 року паралельно на двох майданчиках – у Вінницькому національному технічному університеті (Україна) та у Бухарестському політехнічному університеті (Румунія) – проходив півфінал студентської першості світу з програмування ACM-ICPC у Південно-Східній Європі (SEERC) за участю кращих команд, що представляли країни Балканського півострова, Молдови та України. Умови завдань (11 задач, для розв’язання яких надавалося 5 годин) розробляли спільно українські та румунські авторами та були надані лише англійською як мовою міжнародного спілкування.

Команда Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» cKhmPC_FantasticThree виборола почесне перше місце серед команд коледжів та 28-ме з 48 в загальному (серед команд університетів) заліку.

З успішним виступом на змаганнях членів команди – Костянтина Сторожука (капітан), Павла Супруна, Владислава Гринчука та їхнього викладача Вадима Задніпровського – привітав директор коледжу Вадим Овчарук. Він подякував їм за плідну результативну роботу, вручив фірмові футболки коледжу та побажав не зупинятись на досягнутому, продовжувати підготовку і надалі, щоб наступного року досягти ще вищих місць у турнірній таблиці.

сертифікат