Хмельницькі політехніки перемогли у Всеукраїнському конкурсі студентського відео на тему «Фінансова грамотність»

За матеріалами сайту ФГВФО
переможці

5 квітня 2019 року відбулася церемонія нагородження переможців II конкурсу студентських відео-робіт на тему «Фінансова грамотність». Конкурс було проведено в рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні – 2019 (Global Money Week 2019). Організатором заходу був Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Цього року участь у Конкурсі взяли представники 44 вищих навчальних закладів з усіх регіонів України. Студентські відео-роботи були присвячені трьом темам: «Три речі, які ви не знали про заощадження», «Як заощадити та не витратити» і «Я заощаджую для того, щоб…».

За результатами он-лайн голосування та оцінювання журі переможцями Конкурсу стали представники Львівського національного аграрного університету і Вінницького національного аграрного університету.

Організатори також відзначили переможців у трьох додаткових категоріях. Зокрема, у номінації «Найкраща акторська гра» перемогли Олексій Мандрик та Назар Брецько із Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка».