Керівництво кафедри органічної хімії зустрілося з представниками Національного університету харчових технологій

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Минулого тижня відбулася зустріч керівництва кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки з київськими колегами із Національного університету харчових технологій: Оленою Подобій – доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, гарантом освітньої програми «Хімічна технологія», та Ігорем Житнецьким – доцентом кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

У ході зустрічі було обговорено актуальні питання подальшої співпраці між нашими університетами у рамках угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Відбувся обмін інформацією щодо проведення вступної кампанії 2023 року, організації практик для студентів бакалаврату і магістратури, підготовки до акредитації освітніх програм.

Львівські політехніки проінформували гостей про відкриття у 2023 році на кафедрі органічної хімії підготовки бакалаврів за новітньою освітньою програмою «Харчова хімія та експертиза» спеціальності 102 «Хімія».

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі