Керівниця офісу регіонального розвитку та євроінтеграції прочитала лекцію для студентів кафедри ПМВ

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з лекції

28 лютого 2024 року керівниця офісу регіонального розвитку та євроінтеграції Агенції регіонального розвитку Львівської області Ірина Тимечко прочитала лекцію для студентів-бакалаврів освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук. Заняття відбулося в рамках курсу «Регіональне та транскордонне співробітництво Західноукраїнського регіону».

Лекторка розповіла про особливості функціонування Агенції регіонального розвитку Львівської області, ознайомила студентів із конкретними проєктами транскордонної та міжрегіональної співпраці, які реалізують на Львівщині, співпрацю з міжнародними донорами щодо залучення грантів, перспективами розвитку транскордонного співробітництва та викликами для розвитку транскордонної співпраці в умовах війни. Студенти змогли докладніше ознайомитись із партнерствами в рамках транскордонного співробітництва та євроінтеграції, програм Європейського Союзу, міжмуніципальної та міжсекторальної співпраці.

Щиро дякуємо пані Ірині Тимечко за цікаву лекцію, адже для підготовки студентів залучення експертів, фахівців-практиків до навчального процесу є надзвичайно важливим!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції