Керівник Tech StartUp School і Наукового парку SID City Університету взяв участь у зустрічі з Президентом України

За матеріалами сайту «Діло»
фото зустрічі керівника Tech StartUp School і Наукового парку SID City Університету з Президентом України

Минулого тижня Львів офіційно відвідав Президент України Володимир Зеленський. Крім офіційних заходів на полігоні та у садку в Зимній Воді, він провів ще одну важливу зустріч – з представниками ІТ-галузі, яка є одним з найперспективніших бізнесових кластерів Львівщини.

Ця зустріч є важливим сигналом зацікавленості державної влади у розвитку ІТ-кластеру Львова. Представники галузі розповідали про розвиток технологічного сектору та власні побоювання, які мають щодо вільних можливостей для такого розвитку в Україні. Президент, у свою чергу, пообіцяв, що податкові преференції для галузі залишаться без змін.

Проговорювали також і питання підготовки фахівців. Завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Львівської політехніки, керівник Tech StartUp School і Наукового парку SID City Університету Назар Подольчак зазначив:

– Мав можливість розповісти Президенту України про наболілі питання розвитку інноваційної інфраструктури, зокрема наукових парків, недоліки правил вступу до ЗВО та інше. Приємно вражений моментальною реакцією Президента та профільного міністра, очікуємо наступного тижня розгляд змін на Кабміні до Закону України «Про наукові парки».