Катедра УМ підготувала нове видання збірника тестових завдань з української мови для підготовки до ЗНО

Катедра української мови Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

Катедра української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки підготувала нове видання збірника тестових завдань з української мови для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

«Збірник тестових завдань з української мови» (за новою програмою). 3-тє видання, зі змінами та доповненнями» містить понад 3000 тестових завдань з української мови для підготовки до ЗНО випускників середніх шкіл і вступників до Національного університету «Львівська політехніка» та інших навчальних закладів України. Завдання з української мови охоплюють усі розділи шкільної програми: орфографію, лексику та фразеологію, фонетику, акцентологію, будову слова і словотвір, морфологію, синтаксис та пунктуацію – і призначені для практичного засвоєння програмного матеріалу, закріплення мовностилістичних навичок, поглибленого опанування основних теоретичних засад української мови та поточного контролю знань. Опрацювання цих завдань сприятиме виробленню навичок роботи з конкурсними тестами під час незалежного оцінювання і розвине вміння оперативно виконувати екзаменаційні тестові завдання.

Типи завдань максимально наближені до вимог Українського центру оцінювання якості освіти. Матеріали підготував колектив викладачів катедри української мови Львівської політехніки за участю вчителів-словесників львівських шкіл.

Для учнів і вчителів середніх шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, слухачів і викладачів підготовчих курсів.