Кафедра ЗМД організувала зустріч з виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці Андрієм Кузніком

Анна Зіганшина, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася зустріч з виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці Андрієм Кузніком.

Найперше Андрій Кузнік зустрівся з ректором Львівської політехніки професором Юрієм Бобалом і в межах Меморандуму про співпрацю обговорив проєкти щодо участі фахівців митниці в навчальних програмах університету, залучення студентів до проходження практики у структурних підрозділах Львівської митниці та проведення практичних занять з виїздом на митні пости.

«Львівська митниця зацікавлена у кваліфікованих молодих фахівцях, які готові працювати на розвиток нашої країни. Нині відбувається багато змін, тож служба в митних органах України стає дедалі перспективнішою. Запрошую юних політехніків до нас на навчальну практику, завдяки якій ви зможете закріпити та поглибити теоретичні знання, ознайомитися зі специфікою роботи цієї структури й набути цінного досвіду», – зазначив Андрій Кузнік.

Під час мотиваційного заходу студенти другого курсу освітньої програми «Менеджмент» дізналися про особливості роботи Львівської митниці в умовах воєнного часу. Також політехніки мали змогу обмінятися думками, ідеями й почути від поважного гостя відповіді на свої запитання в межах курсу «Митна справа». Зокрема, студенти розпитували про можливість працевлаштування, методи визначення митної вартості та порядок перевезення гуманітарної допомоги з-за кордону, а також цікавилися найгучнішими випадками порушення митних правил.

«Кожен митник повинен працювати на благо держави. Лише такий відповідальний підхід до роботи допоможе наблизити перемогу. Певен, що майбутнє митної служби – саме за молодими фахівцями. Завжди радий студентам, які прагнуть до знань, добре навчаються та сумлінно виконують свою роботу. Сподіваюся, що ця зустріч змогла надихнути вас на майбутні звершення й заохотила до роботи в митних органах України», – наголосив виконувач обов’язків начальника Львівської митниці.

Наприкінці зустрічі, яку організував доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Олег Микитин, Андрій Кузнік поділився кількома професійними порадами та запросив студентів Інституту економіки і менеджменту на навчальну практику до Львівської митниці.

Напрями співпраці з Навчально-науковим інститутом економіки і менеджменту пан Андрій Кузнік також обговорив під час зустрічі з директором ІНЕМ професором Олегом Кузьміним.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці