Кафедра журналістики та засобів масової комунікації провела міжнародну науково-практичну конференцію

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Скріншот з онлайн-конференції

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» організувала і провела Міжнародну науково-практичну конференцію «Інновації та особливості функціонування ЗМІ в демократичному суспільстві».

Конференція відбулася 28 жовтня в онлайн-форматі. Мета заходу – обмін результатами досліджень, напрацюваннями і досвідом, обговорення актуальних проблем та шляхів розв’язання наукових і практичних завдань у сфері соціальних комунікацій.

У конференції взяли участь науковці, викладачі, медіапрактики, аспіранти, студенти, спеціалісти у сфері засобів масової інформації, журналістики, теорії і практики масової комунікації та суміжних галузей зі Словаччини, Молдови, Туреччини, Канади та України.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції