Кафедра туризму Львівської політехніки уперше взяла участь у Міжнародній виставці «ТурЕКСПО – 2017»

Кафедра туризму Львівської політехніки
на виставці «ТурЕКСПО – 2017»

У рамках Львівського Міжнародного туристичного форуму індустрії туризму та гостинності з 18 по 20 жовтня відбулася XVIII Міжнародна туристична виставка «ТурЕКСПО – 2017», гасло якої цього року – «Туризм: Перезавантаження». Форум став майданчиком для спілкування та обміну досвідом кращих представників індустрії гостинності, дискусій про інноваційні підходи на ринку, демонстрації новітніх досягнень у сфері туристичних послуг та гостинності, задаючи цим тренди в туристичній галузі.

На виставці було презентовано понад 30 міст України та світу, загалом у ній взяли участь 150 осіб. Вперше учасником виставки була й кафедра туризму Національного університету «Львівська політехніка». Викладачі та студенти активно презентували переваги навчання за спеціальністю «Туризм» у Львівській політехніці, студенти були також залучені до організації виставки як волонтери.

Під час виставки викладачі кафедри розглянули можливості співпраці з підприємствами галузі в межах професійно-практичної підготовки студентів Університету. Зокрема, представниками кафедри туризму та керівництвом албанської компанії ALER Travel погоджено умови стажування студентів-туризмознавців на підприємствах туристично-рекреаційного комплексу Албанії, результатом чого стало підписання компанією відповідної угоди з Національним університетом «Львівська політехніка».

Основна мета участі у виставці – популяризація туризму, пошук нових можливостей співпраці між підприємствами туристичного бізнесу та освітнім закладом – була досягнута.

на виставці «ТурЕКСПО – 2017» на виставці «ТурЕКСПО – 2017» на виставці «ТурЕКСПО – 2017»