Кафедра туризму ІСТР взяла участь у XXI Міжнародній виставці-ярмарку «ТурЕКСПО – 2020»

Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола
студенти і викладачі на міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

Викладачі та студенти кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності 2020, який відбувався упродовж 20–22 жовтня в Палаці мистецтв.

Зокрема, в перший день, відбулась ХХІ Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» – це визначна та довгоочікувана подія у туристичному бізнесі Західної України. У рамках роботи виставки пройшла Панельна дискусія «Мандруй Україною безпечно. Виклики 2020 та шляхи подолання проблем» за участю Державного агентства розвитку туризму України, органів державної влади та фахівців сфери туризму, на якій обговорили проблеми та перспективи розвитку туризму в умовах пандемії й наголосили на міжрегіональній консолідації зусиль для створення нових туристичних продуктів, що об’єднають туристичні «магніти» областей України задля безпечного розвитку внутрішнього туризму та подолання кризи у сфері загалом.

Також відбулись презентації туристичного гастрономічного путівника Закарпаттям та Заповідника «Самчики».

У другий день викладачі та студенти кафедри відвідали ХІV Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес», на якій було представлено професійне обладнання для готелів та ресторанів, а також посуд, текстиль, білизну та засоби гігієни і, звичайно, нові інформаційні рішення у сфері гостинності. А також побували на V Львівському форумі готелярів і рестораторів 2020 «Люди і реальні проєкти, які вчать, підтримують і надихають!». Тема форуму – «Антикризові дії. Або як вижити в 2020–2021?!». Фахівці сфери говорили про методи подолання кризи, про вплив пандемії на сферу гостинності, про секрети роботи в команді, про мотивацію працівників та про історію успіхів і невдач рестораторів та готелярів у 2020-му.

на форумі індустрії туризму та гостинності 2020 на форумі індустрії туризму та гостинності 2020