Кафедра туризму ІСТР і Старосамбірська міська рада уклали угоду про співпрацю

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

6 березня завідувач кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола, доктор економічних наук, професор Андрій Теребух і доцентки кафедри – кандидат біологічних наук Наталія Паньків, кандидат економічних наук Оксана Роїк та кандидат географічних наук Марʼяна Сеньків – зустрілися з представниками керівництва Старосамбірської міської громади у місті Старий Самбір для обговорення можливої співпраці в напрямі сталого розвитку туризму в громаді та участі у спільних проєктах і заходах.

За підсумками обговорення можливостей спільної діяльності з керівником відділу культури, молоді, спорту та туризму Старосамбірської міської ради Ігорем Піхою і провідними фахівцями відділу визначено конкретні шляхи реалізації майбутньої співпраці. Також голова громади Ігор Трухим підписав угоду про співпрацю між Старосамбірською громадою та Національним університетом «Львівська політехніка».

Представники кафедри туризму відвідали Старосамбірський історико-краєзнавчий музей та оглянули відомі культурні пам’ятки міста Старий Самбір.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю