Кафедра ТМДМ організувала для студентів ІМІТ екскурсію на виробничу базу підприємства «ІМВО»

Кафедра технічної механіки та динаміки машин Львівської політехніки
Фото з екскурсії

1 червня 2023 року завідувач кафедри технічної механіки та динаміки машин Віталій Корендій і студенти спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Матеріалознавство» Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки відвідали виробничі потужності Науково-виробничого підприємства «ІМВО». Це підприємство спеціалізується на проєктуванні, виготовленні, монтажі й обслуговуванні різноманітної стелажної продукції: палетних, поличкових, консольних стелажів, мезонінів (багатоповерхових металоконструкцій), спеціального стелажного обладнання для складських приміщень тощо. НВП «ІМВО» співпрацює з багатьма вітчизняними та зарубіжними підприємствами, зокрема ПАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», ТОВ «АТБ-Маркет», ТОВ «Будмакс», ТзОВ «Пакко Холдинг», ПП «Виробничо-торгова компанія «Лукас», СП «Росан» тощо.

У ході екскурсії студенти ознайомилися з виробничою базою підприємства, особливостями роботи складського відділу, конструкторсько-технологічного відділу, інженерно-конструкторського відділу, зварювальної дільниці, фарбувального цеху тощо. Також студенти поспілкувалися з керівництвом НВП «ІМВО» щодо можливостей проходження виробничих і переддипломних практик, особливостей впровадження дуальної освіти й подальшого працевлаштування.

Завідувач кафедри ТМДМ Віталій Корендій та керівники окремих відділів підприємства обговорили шляхи подальшої співпраці в напрямі діагностики та відновлення технологічного обладнання, виконання госпдоговірних науково-дослідних та інженерно-конструкторських робіт, проходження стажування (підвищення кваліфікації) науково-педагогічних працівників тощо.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії