Кафедра теорії права та конституціоналізму ІППО долучилась до проєкту «Майбутній політехнік»

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Фото із заняття

28 березня 2024 року школярі отримали чергову можливість відчути себе студентами завдяки профорієнтаційному проєкту «Майбутній політехнік». Учні відвідали практичне заняття з дисципліни «Конституційне право», яке провела асистентка кафедри теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Ірина Перів.

Темою заняття стало питання громадянства – важливої складової сучасного демократичного світу. Учасники практичного заняття дослідили різноманітні аспекти громадянських прав та обов’язків. Також під час заняття було розглянуто кейси, що дало змогу кожному відчути себе юристом, розвиваючи навички аналізу та розв’язання складних юридичних ситуацій.

Не менш цікавим етапом стала інтерактивна гра Kahoot, яка дала можливість перевірити засвоєний матеріал та підвищити мотивацію і зацікавленість учасників у темі.

Після завершення заняття першокурсники поділилися своїми враженнями від навчання з майбутніми абітурієнтами. Багато хто відзначив, що заняття було цікавим та пізнавальним, а також допомогло краще зрозуміти важливість знання конституційних прав та обов’язків громадян.

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття