Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки очима студентів

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
кафедра СКІД

Студенти ІІ курсу кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» вважають, що СКІД – це місце перспективної освіти ІТ-напряму, сучасних технологій і захопливого навчання, місце цікавих подій, теплих зустрічей і дружньої підтримки.

«Я дуже рада, що навчаюся на кафедрі СКІД, адже тут дають можливість займатися різними напрямами інформаційного, програмного та документного забезпечення. Тому долучайтеся до нашої дружньої сім’ї СКІД, де вас навчать бути висококваліфікованим фахівцем своєї спеціальності», – Марія Поліщук.

«Це місце, де кожен може зустріти нового друга, знайти в собі прихований потенціал, отримати багато навичок та здібностей. А найкраще те, що тут тобі завжди раді і завжди готові допомогти», – Катерина Кутна.

«СКІД – простір для творчості. Тут не лише вчать, а й підтверджують, що студенти можуть усе! Всі відчувають затишок нашої кафедри – малюнки на стінах, картини, фотобатли , благодійні акції. Усе це СКІД. Навіть на парах ми вигадуємо конкурси та виставки. Адже так навчатися цікавіше», – Христина Лесишин.