Кафедра органічної хімії підтримує тісні зв’язки з «Львівською пивоварнею»

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Фото з відвідин підприємства

Представники кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій відвідали філію ПрАТ «Карлсберг Україна» – «Львівська пивоварня».

В ході візиту і зустрічі з начальником виробничої лабораторії Наталією Кущик політехніки докладно ознайомилися з процесами виробництва продукції, завданнями та проблемами сьогодення, які необхідно розв’язувати працівникам підприємства, обговорили перспективні напрями співпраці й можливості працевлаштування випускників.

Крім того, учасники зустрічі плідно попрацювали над обговоренням удосконалення чинної освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та нової освітньої програми «Харчова хімія та експертиза», яку вперше в Україні започатковують цього року у Львівській політехніці. Основні розглянуті питання стосувалися змісту освітніх програм, переліку та наповнення вибіркових освітніх компонентів тощо.

Щиро дякуємо керівництву філії ПрАТ «Карлсберг Україна» «Львівська пивоварня» за проведену змістовну зустріч, бажаємо високих трудових здобутків, натхнення і творчості в роботі, міцного здоров’я і швидкої Перемоги!

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства