Кафедра ОМП організувала для школярів екскурсію у світ Львівської політехніки

Кафедра обчислювальної математики та програмування
Фото з екскурсії

Кафедра обчислювальної математики та програмування Інституту прикладної математики та фундаментальних наук організувала для учнів 10-А класу ліцею «Галицький» екскурсію по Львівській політехніці.

Екскурсовод розповіла, що головний корпус був споруджений у 1879–1877 роках архітектором Юліаном Захаревичем. Діти були в захопленні від Актової зали з картинами Яна Матейка «Тріумф прогресу». Учні були в зачаровані залою старої бібліотеки у стінах головного корпусу, перед красою якої тамували подих.

Після цього перейшли до сучасності: спустилися в підземний перехід між корпусами й опинилися у приміщенні нової бібіліотеки. Потрапили в сучасний зал, де є доступ до паперових та електронних підручників. І водночас у цьому залі можна відпочивати від напруженого навчання, випити кави.

Доцент кафедри обчислювальної математики та програмування Андрій Кунинець запросив учнів вступати на навчання у Львівську політехніку.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії