Кафедра обліку та аналізу спільно з роботодавцями активно проводить профорієнтаційні заходи для школярів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки проводить активну профорієнтаційну роботу серед випускників шкіл, залучаючи до такої роботи працедавців.

В організованому кафедрою обліку та аналізу і Центром надання послуг PwC (PwC Service Delivery Center or SDC) у Львові заході взяли участь більше 50 школярів навчальних закладів міста й області. Зокрема, на кафедрі обліку та аналізу школярі ознайомилися з перспективами навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», можливостями подальшого працевлаштування, взяли участь у цікавих вікторинах і конкурсах.

Для ознайомлення з можливостями професії за фахом школярі відвідали Центр надання послуг PwC (PwC Service Delivery Center or SDC) у Львові, де мали змогу відвідати змістовну й цікаву екскурсію офісом та розповідь про діяльність компанії, лекцію на тему «Хто такий аудитор? Специфіка роботи та основні етапи аудиту». Лекція викликала значну зацікавленість присутніх та конструктивне і змістовне обговорення процесу здійснення аудиту. Найактивніші в обговоренні школярі отримали цінні призи від PwC, а всі учасники заходу – частування кавою та піцою.

Також майбутнім абітурієнтам розповів про можливості подальшого працевлаштування й дав поради щодо успішної кар’єри керівник Львівського офісу KPMG в Україні Максим Войцеховський, який наголосив, що на фахівців спеціальності «Облік і оподаткування» є великий попит на ринку праці.

Під час проведених заходів майбутні абітурієнти отримали багато корисної і цікавої інформації та позитивні враження.

Кафедра обліку та аналізу запрошує на навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування», на фахівців якої на ринку праці є зараз великий попит, що значно перевищує пропозицію!

Також у процесі спілкування роботодавців з викладачами кафедри обліку та аналізу домовлено про майбутнє спільне проведення літніх шкіл «Ревізор-аудитор» (25–26 квітня 2024 року) та «Фінансовий аналітик» (9–11 травня 2024 року). Запрошуємо майбутніх абітурієнтів!

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу