Кафедра ОА провела V Міжнародну конференцію «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з конференції

28–29 жовтня 2022 року кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» провела V Міжнародну науково-практичну конференцію «Обліково-аналітичне забезпечення системи менеджменту підприємства».

У роботі конференції активну участь взяли науковці, представники бізнесу, професійних організацій з України та зарубіжжя. Доповіді стосувалися актуальних питань обліку, аналізу, аудиту, контролю та оподаткування. Учасники брали участь у конференції як очно у Львівській політехніці, так і дистанційно.

Зокрема, було проведено три панелі:

  1. Професія бухгалтера та аудитора: вимоги та виклики сучасності. На панелі представники бізнесу та професійних організацій обговорювали перспективи розвитку бухгалтерської професії.
  2. Напрями розвитку програмних компетентностей фахівців з обліку та оподаткування. Представники закладів вищої освіти дискутували про розвиток освіти і науки у сфері бухгалтерського обліку.
  3. Наукове розв’язання проблем обліково-аналітичного забезпечення менеджменту підприємств.

Загалом у п’яти секційних засіданнях було презентовано 75 доповідей.

За підсумками конференції підготовлено й опубліковано програму, монографію «Обліково-аналітичне забезпечення менеджменту економічних систем: проблеми і шляхи розвитку», збірник тез. Всі матеріали вийшли друком, а також розміщені на сайті конференції.

Фоторепортаж із конференції