Кафедра напівпровідникової електроніки ІТРЕ отримала генератор для власних потреб

Кафедра напівпровідникової електроніки Львівської політехніки
Генератор для кафедри НПЕ

Національний університет «Львівська політехніка» має ще один генератор. Таку гуманітарну допомогу завідувач кафедри напівпровідникової електроніки професор Анатолій Дружинін та перший заступник директора Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Леонід Озірковський отримали завдяки зусиллям професора кафедри НПЕ Ігоря Островського й за активної підтримки голови Спілки українців Португалії, віце-президента Світового конгресу українців Павла Садохи та голови громадської організації «Український центр психології безпеки», доцента кафедри спеціальної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка Івана Сулятицького.

Генератор буде використано на потреби кафедри напівпровідникової електроніки й Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

Це вже не перший приклад активної діяльності у громадсько-політичному і безпековому напрямах професора Ігоря Островського. Зокрема, нещодавно за його участі у співпраці зі згаданими фундаціями було передано швидкі допомоги, які надійшли від українців із Португалії, для наших воїнів.