Кафедра МО запрошує до участі у серії онлайн-тренінгів для допомоги жінкам-ВПО у відкритті власної справи

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Заставка до заходу

Кафедра менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки запрошує взяти участь у серії онлайн-тренінгів, метою яких є допомога жінкам – внутрішньо переміщеним особам – у відкритті власної справи.

Навчальний курс триватиме з 4 березня до 17 травня 2024 року. Програма розрахована на жінок, які через війну в Україні були змушені змінити місце проживання та втратили роботу/бізнес, або опинились у складних життєвих обставинах. За підсумками навчання жінки-ВПО отримають знання та навички формування і реалізації власної бізнес-ідеї, які допоможуть у започаткуванні власної справи.

Учасниці навчальної програми, які візьмуть участь не менш ніж у п’ятьох навчальних компонентах, отримають сертифікат про проходження курсу, сформують власні бізнес-плани для започаткування власної справи, отримають консультаційний супровід.

Виконавцями навчальної програми є команда викладачів-тренерів Національного університету «Львівська політехніка», організаціями-партнерами – Благодійна організація «Благодійний фонд «Центр допомоги Олександрія», громадські організації «Амбасадори освіти» та «НТЦ «Подільський біорегіон». Навчальна програма реалізовується за фінансової підтримки Фонду Вальтера Бальдачіні (Італія)

Для реєстрації потрібно заповнити форму. На зазначену в анкеті електронну пошту буде надіслано детальну програму тренінгів.

Організатори залишають за собою право вибору учасників тренінгів.