Кафедра МО організувала два тренінги для працівників Львівської міської ради і внутрішньо переміщених осіб

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із тренінгу

Дуже активно минув черговий тиждень для працівників кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки. Було організовано два тренінги, у яких взяли участь понад тридцять осіб.

Перший із заходів – «Групова робота та емоційний інтелект» – відбувся для працівників управління соціального захисту Львівської міської ради. Ключовим питанням була робота із внутрішньо переміщеними особами. Тренінг проводила професорка кафедри менеджменту організацій Лідія Лісовська.

Другий тренінг – щодо написання проєктів з відновлення за фонди Європейського Союзу – пройшов для внутрішньо переміщених осіб і був спрямований на надання їм знань і навиків формування проєктних заявок. Захід проводив керівник Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка» Назарій Андрущак, партнерами були Благодійний фонд «Право на захист» і Центр «Жіночі перспективи».

Організував тренінги професор кафедри менеджменту організацій Олексій Другов. Фінансову підтримку заходам надав Міжнародний фонд «Відродження» та проєкт ЄС «Прямуємо разом».

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу